Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookiek-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Termékek Menü

Adriflowers blog videók

Ön itt jár: Kezdőlap >

Blog-videók

Ebben a kategóriában nem termékeket találtok, hanem a jegyzeteim, és a videóim elérési útját. 

Mi lenne, ha adnék egy elérhetőséget, ahol megtalálnád egy helyen a növényeiddel kapcsolatos gondokra a megoldást?

A mellett, hogy te magad is mindent megtalálsz az oldalamon, ami segít neked a növényeid ápolásában, még vásárolni is tudsz hihetetlen gyönyörű növényritkaságokat.

Miért is érdekelne az egész?

Ugye nem vagyok egyedül azzal, ha megtetszik egy növény és első látásra beleszeretek, akkor is megveszem, ha nem tudok róla semmit! Akkor ezért én már ostoba vagyok, vagy felelőtlen?! Nem! Még véletlenül sem! Igenis van szerelem első látásra, még ha most a növényekre is gondolok! Te is jártál már biztosan úgy, hogy nem tudtad mihez kezdj a kincsecskével, amit hazavittél, de eladó a láthatáron sem /multis/, az interneten jobbnál-jobb tanácsok, de mindegyik mást mond, és egy „segítőkész” közösségi oldal csoportjában lehülyéznek, mert a nevét sem tudod a növényednek, hát még az igényeit?!

Mi az ára annak, ha te nem vagy tájékozott a növények világában, de megszerezni imádod őket, és megtartani is szeretnéd?

Megmondom neked: sok egymás után megvásárolt, és kidobott növény, és szomorúság! Van választásod, ne félj!

Ingyen megkapod minden olyan növény „használati utasítását” leírva, és videókkal illusztrálva, amit nálam megvehetsz, és még olyanokét is, ami nem kapható, de én magán célra tartom őket! Tippeket kapsz, ha már baj van, mihez kezdj velük.

Garancia nincsen arra, hogy mindig minden sikerülni fog, de a támogatást ehhez megkapod tőlem! Plusz, a természetes szerek, amikről olvashatsz, és vásárolhatsz is nálam, már bizonyítottan megoldást jelentenek sok problémára, egészségesen tartva így növényeinket, és környezetünket.

Mikor ne olvass tovább?

- te már MINDENT IS! tudsz a növényeidről, és még soha egy sem ment tönkre nálad,

- soha nem volt nálad kártevő, és nem is lesz,

- imádod vegyszerrel locsolni, fújni a környezetedet, és nem is akarsz mást használni,

- már minden növényt megvettél, amit eddig szerettél volna, és neked nincs új a nap alatt!

Az én oldalamon te, mint vevő is megtalálhatsz minden információt arról, hogy mikor, és hogyan kapod meg a növényeidet, és milyen jogaid vannak, ha rendeltél.

Mindez bonyolult, nehézkes, és időigényes? Nem!

Csak látogass el egy-egy növény oldalára /az alap infók itt is megvannak/, vagy menj bele a jegyzeteimbe.

Milyen témák vannak:

Pluméria, frangipáni, Sivatagi rózsa, Hibiszkusz, Orchidea, Tillandsia, Mexikói petúnia, Kínai leander, kaktusz, pozsgás, stb., az összes nálam kapható növény,

gondozása, ápolása, teleltetése, szaporítása, metszése, átültetése.

Magok ültetése, kártevők elleni BIO védekezés. Tápozás, lehetőleg mesterséges tápok nélkül, hiánybetegségek okai, kezelései, kártevők felismerése. Növények téli megvilágítása, és még sok minden más ami a növényekkel kapcsolatos:

-  több mint 40 jegyzet, ami folyamatosan bővül, és 99%-ban saját tapasztalaton épül, nem a Google-ból kimásolt "használati utasítás", itt a növények ápolásától a kiegészítő téli megvilágításon keresztül, a BIO kártevő mentességen keresztül sok témát megtalálsz. Remélem élvezni fogod a bennük rejlő tartalmat!

Néhány jegyzet képekben. A képre kattintással eléred a jegyzeteket.

kártevők és védekezés   adenium magok   hibiszkusz hiánybetegségek cicafű orchidea orchidea átültetés   orchidea vírus   pluméria   téli növényvilágítás

Mindemellett: 

- több mint 250 saját videót találsz a YouTube oldalamon, amik remélhetőleg segítenek a növények tartásában /hetente új videó!

A YouTube videók témák szerint is nézhetőek: katt a képre!

adriflowers Youtube adriflowers Youtube adriflowers Youtube

Az alábbi ikonokra kattintva eljutsz a jegyzeteimhez:  adriflowers jegyzetek a videóimhoz:  adriflowers youtube a Fb oldalamon privátban is írhatsz: adriflowers facebook Nagy segítség lehet az első lépésekhez a GYIK,  adriflowers gyik  VÁSÁRLÓI KISOKOS  adriflowers vásárlói kisokos  

Nincs megjeleníthető termék.
Nincs megjeleníthető termék.

Keresés