Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookiek-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Termékek Menü
Ár:
230 Ft
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Semleges kémhatású, pH:7.0, kertészeti termék, dísznövények talajába, illetve a talaj tetejére vagy cserépbe is alkalmazható.

NEM TÖMÖRÖDIK

A kemény agyaggolyó szemcsék a földdel ellentétben nem tömörödnek. Így mindig szellősek maradnak, nem tudnak megrohadni, penészedni sem. Ezért a növény gyökereit levegősen, egészségesen tartják.

JÓ VÍZTÁROLÓ TULAJDONSÁGÚ

A szemcsék akár tört, akár egész formában a vizet jól tárolják. Ezért a hosszabb idejű távollét (pl. szabadság idején) sem okoz gondot, ill. a balkonnövényeknél az esőhiány sem probléma. Egy beépített vízszintjelzővel a megfelelő nedvesség mindig ellenőrizhető és biztosítható. Az agyaggolyó fagyálló.

IDŐBEN STABIL, KÖRNYEZETBARÁT

Az agyaggolyó, vagy tört részek kiégetett agyagból vannak, semmilyen más vegyi anyagot nem tartalmaznak, időben a tulajdonságuk nem változik. Ezért megfelelő előkészítés után újrafelhasználhatók. Az agyaggolyó tűzálló, így pl. egy egyszerű vízgőzös hevítéssel a kártevők elpusztíthatók.

VÍRUS, BAKTÉRIUM ÉS KÁRTEVŐ MENTES

Mivel az agyaggolyó mesterségesen előállított anyag, semmilyen kártevőt nem tartalmaz. Így a dísznövény ellenőrzött körülmények közé kerül.

KÖNNYŰ

A nálam kapható agyaggolyó 8/16 mm, fajsúlya kb. 350 kg/m3.

Videók: https://www.youtube.com/channel/UCJKy8PkbdYaXDwpidbueG6g/search?query=agyaggoly%C3%B3

Elérhetőség: Egyelőre elfogyott
Szállítási díj: 1.790 Ft
Várható szállítás: 2023. szeptember 08.

Leírás

Ápolásról, ültetésről, metszésről, minden, ami a növényekkel kapcsolatos: az ikonokra kattintva elérhető, vagy kereshetsz a további elérhetőségeimen.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Leírás és Paraméterek

Ápolásról, ültetésről, metszésről, minden, ami a növényekkel kapcsolatos: az ikonokra kattintva elérhető, vagy kereshetsz a további elérhetőségeimen.

Keresés