Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookiek-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Termékek Menü

Akció-Turkáló

Ön itt jár: Kezdőlap >

Akció-Turkáló

Ezt az oldalt azért hoztam létre, hogy a kiemelt akciós növényeimet, egy külön oldalon is megtalálhassátok egyben.

Mit jelent az, hogy akciós valami nálam?

Több növény egy csomagban megvéve kedvezőbb áron kapható, mintha egyesével rendelnél ugyanennyit. Egy-egy utolsó darabot kínálok nagy többségében leárazva, azért, hogy elfogyjon a készletem. Az orchideák elvirágozva, vagy még virággal, de már kinyílva is akciós áron kaphatóak nálam. Amennyiben a készletből, amit megrendeltem, jön olyan növény, ami kicsit kisebb, mint a többi, azt is le szoktam árazni. Egyes növényeknek kevesebb bulbája van, pl: orchidea esetében, vagy kevesebb tő van egy cserépben, alacsonyabb a növény, mint a többi, pl hibiszkuszoknál. Ezeknek a növényeknek is akciós árat adok, de a növény semmivel nem másabb, mint a többi.

BŐVEBB LEÍRÁS AZ OLDAL ALJÁN

Ápolásról, ültetésről, metszésről, minden, ami a növényekkel kapcsolatos: az ikonokra kattintva elérhető, vagy kereshetsz a további elérhetőségeimen.

adriflowers jegyzetek adriflowers youtube adriflowers facebook adriflowers instagram adriflowers pinterest adriflowers google

Egyelőre elfogyott
490 Ft
Egyelőre elfogyott
590 Ft
Egyelőre elfogyott
1.490 Ft
Egyelőre elfogyott
5.990 Ft 1.990 Ft
Egyelőre elfogyott
3.990 Ft 1.990 Ft
Egyelőre elfogyott
5.390 Ft 1.990 Ft
Egyelőre elfogyott
3.990 Ft 1.990 Ft
Egyelőre elfogyott
5.990 Ft 2.490 Ft
Egyelőre elfogyott
4.990 Ft 2.990 Ft
Egyelőre elfogyott
5.000 Ft

Előfordul, hogy nálam, tartási hiba miatt, vagy, csak mert nem figyeltem eléggé oda rájuk, kisebb hibával rendelkező növényeket kínálok. Ilyen a levelek részleges elszáradása, napégés, stb… Ez nem befolyásolja a növény életképességét, de a növény már nem teljes pompájában mutatkozik. Ezt feltüntetem természetesen a növény oldalán is. Aki nem feltétlenül a legszebb növényt szeretné megvenni, vagy nem ajándékba vásárol, sokszor ebben a kategóriában is talál magának valami szépséget.

Én ezeket a növényeket ugyanúgy szeretem, mint a legszebb, legpompásabban virágzókat, és sokszor nagyobb örömet is okozhat, ha egy „csúnyácska” növényből varázsolunk egy igazán szép növényt, mintha azt „készen” vettük volna. Mindkettőnek megvan a maga szépsége, viszont aki szereti a kihívásokat, az biztosan jó helyen jár itt. Van, amikor csak arra kell várni, hogy az a bizonyos növény kivirítson, de van, hogy kis szépséghibával lehet itt találni valamit, pl: hibiszkusz, orchidea, pluméria, frangipáni, kínai leander, kék leander, sivatagi rózsa, vagy más virágok.

A növényekhez találtok nálam a jegyzetekben, ápolási segítséget, az átültetéshez, a gondozáshoz, metszéshez, a kártevők elleni küzdelemhez, úgy általában a tartásukhoz mindenféle információt. Így, aki kicsit gyakorlatlanabb, még az is megbirkózhat a nehezebb helyzetekkel is.

Keresés