Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookiek-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Termékek Menü

Akció-Turkáló

Ön itt jár: Kezdőlap >

Akció-Turkáló

Ezt az oldalt azért hoztam létre, hogy a kiemelt akciós növényeimet, egy külön oldalon is megtalálhassátok egyben.

Mit jelent az, hogy akciós valami nálam?

Több növény egy csomagban megvéve kedvezőbb áron kapható, mintha egyesével rendelnél ugyanennyit. Egy-egy utolsó darabot kínálok nagy többségében leárazva, azért, hogy elfogyjon a készletem. Az orchideák elvirágozva, vagy még virággal, de már kinyílva is akciós áron kaphatóak nálam. Amennyiben a készletből, amit megrendeltem, jön olyan növény, ami kicsit kisebb, mint a többi, azt is le szoktam árazni. Egyes növényeknek kevesebb bulbája van, pl: orchidea esetében, vagy kevesebb tő van egy cserépben, alacsonyabb a növény, mint a többi, pl hibiszkuszoknál. Ezeknek a növényeknek is akciós árat adok, de a növény semmivel nem másabb, mint a többi.

Előfordul, hogy nálam, tartási hiba miatt, vagy, csak mert nem figyeltem eléggé oda rájuk, kisebb hibával rendelkező növényeket kínálok. Ilyen a levelek részleges elszáradása, napégés, stb… Ez nem befolyásolja a növény életképességét, de a növény már nem teljes pompájában mutatkozik. Ezt feltüntetem természetesen a növény oldalán is. Aki nem feltétlenül a legszebb növényt szeretné megvenni, vagy nem ajándékba vásárol, sokszor ebben a kategóriában is talál magának valami szépséget.

Én ezeket a növényeket ugyanúgy szeretem, mint a legszebb, legpompásabban virágzókat, és sokszor nagyobb örömet is okozhat, ha egy „csúnyácska” növényből varázsolunk egy igazán szép növényt, mintha azt „készen” vettük volna. Mindkettőnek megvan a maga szépsége, viszont aki szereti a kihívásokat, az biztosan jó helyen jár itt. Van, amikor csak arra kell várni, hogy az a bizonyos növény kivirítson, de van, hogy kis szépséghibával lehet itt találni valamit, pl: hibiszkusz, orchidea, pluméria, frangipáni, kínai leander, kék leander, sivatagi rózsa, vagy más virágok.

A növényekhez találtok nálam a jegyzetekben, ápolási segítséget, az átültetéshez, a gondozáshoz, metszéshez, a kártevők elleni küzdelemhez, úgy általában a tartásukhoz mindenféle információt. Így, aki kicsit gyakorlatlanabb, még az is megbirkózhat a nehezebb helyzetekkel is.

Ápolásról, ültetésről, metszésről, minden, ami a növényekkel kapcsolatos: az ikonokra kattintva elérhető, vagy kereshetsz a további elérhetőségeimen.

adriflowers jegyzetek adriflowers youtube adriflowers facebook adriflowers instagram adriflowers pinterest adriflowers google

Keresés