Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookiek-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Termékek Menü

Bemutatkozás Adriflowers

Ön itt jár: Kezdőlap >

Bemutatkozás

A nevem: Adrienn.       Személyes vásárlás nem lehetséges. /Kérlek keres az elérhetőségeim egyikén!/

Hobbikertész vagyok. Egy Aquaponiában nevelem a virágaim egy részét, ami egy üvegház, ahol halak táplálják a növényeket. Mi is az az Aquaponia? : https://www.youtube.com/watch?v=YltVDVgPU8s&t=6s&ab_channel=Adriflowersmentesvirag

Mivel ebben a rendszerben kizárt mindenféle vegyi anyag, vagy táp használata, úgy döntöttem a szobai és kerti növényeimnél is kipróbálom ezt. Csak természetes eredetű növényápolókat, és kártevők elleni „szereket” használok. Mindig is imádtam a növényeket, és úgy döntöttem ebből a hobbyból szakmát faragok, és nem mellesleg a követőimet próbálom rávezetni arra, hogy a növénytartást környezetbarát, és vegyszermentes módon is lehet.

Saját tapasztalatból kiindulva, mivel én nem nagyon találtam, szerettem volna egy olyan oldalt, ahol kicsit különlegesebb, de elérhető áru virágokat találhat bárki magának. Ők az én kedvenceim, és remélem hamarosan a tieitek is!

Miben vagyok más, mint a többi virágot árusítók?

-          Megmutatom, hogy növényt tartani környezetbarát, és vegyszermentes módon is lehet.

-          Nálam nemcsak vásárolhatnak a vevők, hanem a növények tartásában is segítek, és a reménytelen helyzetekben is.

- Jegyzeteket olvashatsz, és videókat nézhetsz a növényekről, de személyesen is kereshetsz.

Az oldalamon több mint 45 jegyzetet találsz, ami folyamatosan bővül, és 99%-ban saját tapasztalaton épül, nem a Google-ból kimásolt "használati utasítás". Itt a növények ápolásától a kiegészítő téli megvilágításon keresztül, a BIO kártevő mentességen keresztül sok témát megtalálsz. A haldoklóban lévő növények megmentésére is találsz tippeket, ha arra kerülne sor. Remélem élvezni fogod a bennük rejlő tartalmat!

- több mint 250 saját videót találsz a YouTube csatornámon, amik remélhetőleg segítenek a növények tartásában /hetente új videó!

- személyesen kérdezhetsz is tőlem /www.facebook.com/mentesvirag - privát üzenet

 Célom az, hogy a tőlem vásárolt növényeket sokáig élvezhessék a vásárlóim, és ne azért kelljen egy másikat venniük, mert tönkrement, hanem mert más színe van, mint az előzőnek. Segítek a tartásukban, és ápolásukban.

A magról ültetett virágok /virágos képei/ a magok „szüleiről” készültek, de az összes többi saját kép. /Már egy ideje saját fotóim is vannak az oltott, kinyílt növényekről./

Remélem, mindenki talál magának egy szépséget, vagy többet is, és sok örömét leli majd bennük az évek folyamán. Mindent megpróbálok megtenni, hogy a növények épségben megérkezzenek az új tulajdonosukhoz, de szívesen fogadok építő jellegű kritikát bármivel kapcsolatban. A növények egy része, agyaggolyóban kerülhet kiszállításra. Ettől nem kell megijedni, csak egyszerűen beültetni a megfelelő földbe-közegbe, de golyóban is tarthatóak továbbra is.

Ha bármilyen kérdés merülne fel a növényekkel kapcsolatban, megpróbálok mindenre válaszolni.

A Shopban a  adriflowers gyik, és a  vásárlói kisokos /katt a képekre/, alatt sok hasznos információt találtok.

Jó nézelődést, vásárlást és sok örömet a megvásárolt virágokban!           

 Adrienn

Ápolásról, ültetésről, metszésről, minden, ami a növényekkel kapcsolatos: az ikonokra kattintva elérhető, /vagy kereshetsz a további elérhetőségeimen/.

adriflowers jegyzetek adriflowers youtube adriflowers facebook adriflowers instagram adriflowers pinterest adriflowers google

Egyszemélyes cég vagyok, és azért, hogy személyesen is találkozhassunk, hét végén vásárokban vagyok. Azokra előtte készülnöm kell. /Időpont a Fb oldalamon, és a Web-shopban, a hírekben./ 

Egy héten kétszer van postázás:

 Kedden, vagy Szerdán indul a csomag.

Szerdán, vagy legkésőbb pénteken oda kell érnie. 

A HÉTFŐTŐL PÉNTEK estig leadott rendelések, és beérkező átutalások kerülnek a rákövetkező kedden postázásra.

SZOMBAT, VASÁRNAP, leadott rendelések, és ezen a napokon beérkező átutalások, csak egy héttel később, KEDDEN kerülnek postázásra.  

A péntek 16:00-nál később beérkező átutalásokat, és rendeléseket, miért nem tudom elvállalni a keddi postázással?

Pénteken lezárom a hetet. Szombaton már megrendelem a szállítást, hiszen: hétfőn-kedden egész nap csomagolok. A megrendelés feldolgozása időbe kerül, ezért hétfőn nem tudom feldolgozni. Kedden-szerdán feladom a csomagokat. A szerdánál későbbi csomagfeladást pedig csak kivételes esetekben kockáztatom meg, kizárva ezzel azt, hogy bent ragadjon a hét végén egy raktárban. Azért van így beállítva a postázás. 

Hogy személyesen is találkozhassunk, vásárokban is megtalálható vagyok, mellette foglalkozom a növényekkel, beszerzéssel, jegyzeteket írok, videókat készítek, és szerkesztem a shopot. /Időpont a Fb oldalamon.

Értesítést kapsz, mielőtt megérkezik. Számla érkezik e-mailben.


A megértésedet köszönöm!

Remélem hamarosan találkozunk: Adrienn

Nincs megjeleníthető termék.
Nincs megjeleníthető termék.

Keresés