Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookiek-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Garancia

Garancia

GARANCIA:

Az általános 14 napos elállás lehetősége élő növényekre nem vonatkozik. Vásárlástól való elállásra, visszaküldésre nincs lehetőség. (17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 5c pontja)

Csomagküldésnél igyekszem a legmegfelelőbb növényeket kiválasztani. A növények esetleges hibája esetén az alábbiak szerint járok el:
A növények minőségére garanciát nem vállalok, de:

Ha a növényen látható, és vélhetően az életben maradását súlyosan befolyásoló hibát találsz, amit 2-3 napon belül nekem jelzel /gyökér rothadás stb./, akkor a minőségi garanciát vállalom. Ezt követően a minőségre irányuló panaszt már nem tudok elfogadni. Fontos, hogy képekkel alátámasztott reklamációt fogadok csak el! A panasz megbeszélése után a növényt vissza lehet küldeni, az árát levásárolni, az összeget visszakérni. Ezt egyedi elbírálás alapján meg tudjuk beszélni.

1: A csomag késik:

 -  kiemelt időszakokban /pl. ünnepnapok: Karácsony előtt/, nagy a futárok leterheltsége. Ilyenkor előfordulhat, hogy az egyébként 1-2 napos határidő csúszik. Ehhez kérem a megértésedet! Nyomon követéshez használhatod: https://www.posta.hu/nyomkovetes/nyitooldal

2: A csomag sérülten érkezik: 

  -  kérlek, azonnal jelezd a futárnak, hogy vegyen fel jegyzőkönyvet, ha úgy gondolod. hogy a csomag annyira sérült, hogy a tartalma is megsérülhetett

3: a növény kicsomagolása után találsz kirívó jelenséget

   -  vannak hidegre nagyon érzékeny növények, amik szállítás közben ezt megsínylik. Sajnos melegítő párna nélkül, de még azzal együtt sem 100%, hogy a növény virágszirmai pl. fagykár nélkül megússzák a szállítást, ezért erre az esetre neked kell felkészülnöd!. A csomagolás kizárólag papírba történik, és a doboz is ki van tömve, de műanyag csomagolóanyagot /pl: pufis csomagoló/, nem használok, ugyanis a fagytól ezek sem védenek, és mellesleg környezetszennyezőek!

4: a növény nem pont olyan, mint a képen:

- nem minden növény egyforma, nem mindegyik pont olyan, mint a képen! 

   A kép a sok növény közül az egyikről készült. A növények között eltérés lehet, hiszen mindegyik, más és más, viszont ez nem mehet a minőség rovására! A növények árazása a növény "állapotától" /nagyság, elágazások, stb.../ függ! Ezt én döntöm el saját magam. Kivéve ahol pontos méret van megadva! Minden árkategóriában van a növények között eltérés. Mivel élő növényekről van szó, ezért a megítélésük szubjektív! 

Kérlek, hogy ha mindezek ellenére bármilyen rendellenességet fedezel, fel jelezd nekem:

e-mail: adriflowers@adriflowers.hu

www.facebook.com/mentesvirag.hu - privát üzenet.

Mindenről bővebben:

Ápolásról, ültetésről, metszésről, minden, ami a növényekkel kapcsolatos: az ikonokra kattintva elérhető, vagy kereshetsz a további elérhetőségeimen.

 

     

vagy: www.facebook.com/mentesvirag.hu - privát üzenet.

Keresés