Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookiek-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Kapcsolat

Kapcsolat

Nevem: Hirskó Adrienn   adriflowers

Személyes vásárlás nálam sajnos nem lehetséges.

E-mail: adriflowers@adriflowers.hu

Fb: mentesvirag, privát üzenet

Székhely, postacím: 3770 Sajószentpéter Kossuth u. 153.

Tel: +36/70/211-7226 elérhető: H-P: 10.00-17.00

Adószám: 69568134-1-25

Nysz: 53373795

A szállításról:

Mikor kapom meg a csomagomat?

Egy héten kétszer van postázás: kedden vagy szerdán, tehát szerdán, legkésőbb pénteken. /Kivéve ha a szállító nem talált otthon, akkor mindig 1 nappal később./ Az oldalt saját magam szerkesztem, bővítem újabb információkkal, folyamatosan kérdésekre válaszolok amivel segíteni próbálok, vásárokba /hamarosan/ járok, keresem nektek a különleges növényeket, ápolom, szaporítom őket stb... Ezért kérlek, hogy fogadd el, hogy a postázást csak 1-2 napon vállaltam a héten, (kivéve ünnepnap, akkor a következő munkanapon).  

HÉTFŐTŐL PÉNTEK estig leadott rendelések, és beérkező átutalások kerülnek a rákövetkező kedden postázásra.

SZOMBAT, VASÁRNAP, leadott rendelések, és ezen a napokon beérkező átutalások, csak egy héttel később, KEDDEN kerülnek postázásra.  

A péntek 16:00-nál később beérkező átutalásokat, és rendeléseket, miért nem tudom elvállalni a keddi postázással?

Pénteken lezárom a hetet. Szombaton már megrendelem a szállítást, hiszen: hétvégén vásárokban vagyok, hétfőn-kedden egész nap csomagolok. A megrendelés feldolgozása időbe kerül, ezért hétvégém és hétfőn-kedden nem tudom feldolgozni. Kedden-szerdán feladom a csomagokat. A szerdánál későbbi csomagfeladást pedig csak kivételes esetekben kockáztatom meg, kizárva ezzel azt, hogy bent ragadjon a hét végén egy raktárban. Azért van így beállítva a postázás. 
A megértésedet köszönöm!

Hogy személyesen is találkozhassunk, vásárokban is megtalálható vagyok, mellette foglalkozom a növényekkel, beszerzéssel, jegyzeteket írok, videókat készítek, és szerkesztem a shopot. /Időpont a Fb oldalamon, és itt az oldalon a hírekben.

Az összes jegyzetem, és videóm megtalálható itt: /katt az ikonra.

adriflowwers jegyzetek  adriflowers you tube

GARANCIA: 

ÁSZF, VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK

Az általános 14 napos elállás lehetősége élő növényekre nem vonatkozik. Vásárlástól való elállásra, visszaküldésre nincs lehetőség. (17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 5c pontja). Természetesen, ha még a megrendelés faladása előtt írásban jelezed, hogy kéred rendelésed törlését, módosítását, akkor az minden további probléma nélkül megoldható! Amennyiben annyira csalódott vagy a megérkezett növények készhezvételét követően, hogy úgy érzed, nem felel meg neked, kérlek ezt is azonnal írásban jelezd felém! adriflowers@adriflowers.hu

Csomagküldésnél igyekszem a legmegfelelőbb növényeket kiválasztani. A növények esetleges hibája esetén az alábbiak szerint járok el:
A növények minőségére garanciát nem vállalok, de:

Ha a növényen látható, és vélhetően a életben maradását súlyosan befolyásoló hibát találsz, amit 1-2 napon belül nekem jelzel /gyökér rothadás stb./, akkor a minőségi garanciát vállalom. Ezt követően a minőségre irányuló panaszt már nem tudok elfogadni. Fontos, hogy képekkel alátámasztott reklamációt fogadok csak el! A panasz megbeszélése után a növényt vissza lehet küldeni, az árát levásárolni, az összeget visszakérni. Ezt egyedi elbírálás alapján meg tudjuk beszélni.

1: A csomag késik:

      -  kiemelt időszakokban /pl. ünnepnapok: Karácsony előtt/, nagy a futárok leterheltsége. Ilyenkor előfordulhat, hogy az egyébként 1 napos határidő csúszik. Ehhez kérem a megértésedet! 

2: A csomag sérülten érkezik: 

  -  kérlek, azonnal jelezd a futárnak, hogy vegyen fel jegyzőkönyvet, ha úgy gondolod. hogy a csomag annyira sérült, hogy a tartalma is megsérülhetett

3: a növény kicsomagolása után találsz kirívó jelenséget

   -  vannak hidegre nagyon érzékeny növények, amik szállítás közben ezt megsínylik. Sajnos melegítő párna nélkül, de még azzal együtt sem 100%, hogy a növény virágszirmai pl. fagykár nélkül megússzák a szállítást, ezért erre az esetre neked kell felkészülnöd!. A csomagolás kizárólag papírba történik, és a doboz is ki van tömve, de műanyag csomagolóanyagot /pl: pufis csomagoló/, nem használok, ugyanis a fagytól ezek sem védenek, és mellesleg környezetszennyezőek!

4: a növény nem pont olyan, mint a képen:

   -  a kép a sok növény közül az egyikről készült. A növények között eltérés lehet, hiszen mindegyik, más és más, viszont ez nem mehet a minőség rovására!

Tőlem túllocsolt növényt nem vásárolhatsz, nagyon figyelek erre, de mivel ÉN IS CSAK EMBERBŐL VAGYOK, előfordulhat, hogy tévedek. Kérlek, ezt jelezd azonnal!

Ha a növényen látható, és vélhetően az életben maradását súlyosan befolyásoló hibát találsz, amit 1-2 napon belül nekem jelzel /gyökér rothadás stb./, akkor a minőségi garanciát vállalom. Ezt követően a minőségre irányuló panaszt már nem tudok elfogadni. Fontos, hogy képekkel alátámasztott reklamációt fogadok csak el! A panasz megbeszélése után a növényt vissza lehet küldeni, az árát levásárolni, az összeget visszakérni. Ezt egyedi elbírálás alapján meg tudjuk beszélni. Bővebben: "GYIK" -katt az szóra!

Kérlek, hogy ha mindezek ellenére bármilyen rendellenességet fedezel fel, kérlek jelezd nekem:

e-mail: adriflowers@adriflowers.hu

Ápolásról, ültetésről, metszésről, minden, ami a növényekkel kapcsolatos: az ikonokra kattintva elérhető, vagy kereshetsz a további elérhetőségeimen. Katt az ikonokra:

adriflowers jegyzetek  adriflowers youtube  adriflowers facebook  adriflowers instagram  adriflowers pinterest  adriflowers google   adriflowers GYIK  Vásárlói kisokos fogyasztó barát adriflowers

       

Köszönöm!

Keresés