Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookiek-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Termékek Menü

Kiegészítők

Ön itt jár: Kezdőlap >

Kiegészítők

Cserepek, üveg, fa kiegészítők, hogy a növénytartás még kellemesebb és praktikusabb legyen.

A kategóriák tartalma egy kisebb leírásban itt lejjebb található.

növény védő ápoló szerek ültető közeg természetes kaspók műanyag cserép csomagmelegítő

Növény ápoló szerek, BIO: „BIO növényvédelem”. Ez nálam azt jelenti, hogy semmilyen vegyi anyagot, ami nem természetes alapanyagból lett készítve, azt nem használok. Ilyen a Neem olaj, a Káli szappan, szódabikarbóna, ecet, vagy Rézgálic. Ezek megfelelő használata a jegyzeteimben megtalálható: https://www.adriflowers.hu/index.php?route=information/information_list&list_id=2&filter_tag_id=11

A kártevő irtásra használt Neem olaj, vagy a megfelelő mennyiségű háztartási ecet használata, kiválthatja az erős, és sokszor a környezetre is veszélyes szerek használatát. Tudom, hogy nem nagyon elterjedt ezeknek a szereknek a használata, de kis idővel észrevehetjük, hogy semmivel nem rosszabbak, mint azok, amikkel eddig próbálkoztunk, sőt !!! Külföldön már több nagy kertészetben is bevált a Neem olaj, mint természetes kártevőirtó szer. Ezek mind bel térben is jól használható szerek, semmilyen káros mellékhatásuk nincsen, és a kisállatokra, gyermekekre sem veszélyesek! Remélem hamarosan már ti is sikeresen alkalmazzátok ezeket a szereket megelőzésre, vagy kártevőirtásra! A kártevőkről, és az ellenük való védekezésről bővebben, szintén a jegyzetek között olvashattok: https://www.adriflowers.hu/jegyzetek/kartevok-tulajdonsagai-es-vedekezes

Az ültető közegek kategóriában, megtalálható az általam is használt közegek nagy része. Tőzeg, perlit, agyaggolyó, moha. Mindegyiknek megvan a maga előnye, némelyik használható föld helyett is, de vannak, amiket a virágföldhöz keverve érdemes használni. Idővel bővítem majd az elérhető termékek számát.

A természetes kaspók hivatottak a növényeinket még szebb színben feltüntetni. Aki szereti a természetességet, és már vágyik kicsit másra, vagy újra, azoknak itt lesz miből válogatnia. Papírból, vagy növényi részekből készült tartók, amik egy modern, de más környezetben is jól mutatnak.

A műanyag cserepek sajnos elhagyhatatlan részei a növénytartásnak. Mivel műanyagból vannak, nem a barátaim, de nagyon hosszú életűek. Az átlátszó cserepek főleg a vastagabb gyökerű orchideákhoz nagyon praktikus, de más növényhez is nyugodtan használható. Az átlátszó cserepeket az oldalukon még több helyen kilyukaszthatjuk, így segítve a benne közeg, és ez által a gyökerek lélegzését. Több tíz évig is lehet egy-egy cserepet használni, így környezetszennyező tulajdonságuk elenyésző.

A csomagmelegítő kategóriában csak 1 db termék található. Ezt a kis zacskót a hidegebb napokra találták ki. Segít melegen tartani a csomagot, amíg megérkezik hozzátok.

Minden növénynek más igényei vannak, így más közeg használata javasolt. Minden fontos információt megtaláltok az ültetéshez, a közegek használatához, a cserép kilyukasztásához a jegyzetek fül alatt, a bal első ikonra kattintva.

Ápolásról, ültetésről, metszésről, minden, ami a növényekkel kapcsolatos: az ikonokra kattintva elérhető, vagy kereshetsz a további elérhetőségeimen.

Adriflowers jegyzetek adriflowers youtube adriflowers facebook adriflowers instagram adriflowers piterest adriflowers google

Keresés