Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookiek-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Termékek Menü

Növény védő-ápoló szerek BIO

Ön itt jár: Kezdőlap > Kiegészítők >

Növény védő-ápoló szerek BIO!

Itt olyan kizárólag természetes eredetű "szereket" találtok, amit én is rendszeresen használok. Csak ajánlani tudom! Semmilyen ellenjavallat nincs rájuk! 

Mivel az én „világomban” én természetbarát módon próbálom tartani a növényeket, megpróbállak titeket is rávezetni arra, hogy nem feltétlenül kell vegyszereket használnunk. Ezek segítsége nélkül is éppen olyan jól lehet egészséges, és szép virágokat tartani, sőt! Igazából a vegyszer senkinek nem jó! Az igaz, hogy sokszor hirtelen gyors eredményeket érhetünk el velük, de van, amikor ezek sem működnek, és nem jók semmire. Sokszor olvasok sok olyan hozzászólást a közösségi médiában, hogy hiába locsolja, vagy fújja valaki azt a bizonyos szert, amit megvásárolt, a kártevő ellen, mégsem működik. A vegyszer egy nagyon tág fogalom, és én nem is vagyok vegyész, de az egyik jegyzetemben elolvashatjátok, én mit tartok annak.

A használathoz találtok segítséget: 

Ápolásról, ültetésről, metszésről, minden, ami a növényekkel kapcsolatos: az ikonokra kattintva elérhető, vagy kereshetsz a további elérhetőségeimen.

Egyelőre elfogyott
790 Ft
Egyelőre elfogyott
1.090 Ft
Egyelőre elfogyott
1.690 Ft
Egyelőre elfogyott
5.000 Ft
Egyelőre elfogyott
10.000 Ft

Sokan esélyt sem adnak az olyan kiváló anyagoknak, amit a természet nyújthat nekik. Pedig néha csak kicsivel több türelem kell hozzájuk, és működnek! Ilyen pl: Neem olaj, a Káli szappan, a Propolisz, a fahéj, vagy az ecet. Mindezek használatáról szintén olvashatsz a jegyzeteim között.

Mivel törekszem a legnagyobb természetességre a növények ápolásával kapcsolatban is, ezért a tápozást is próbálom minél természetesebben megoldani. Van egy-két kivétel, amikor én is azt mondom, hogy igenis meg kell venni a tápot, mert olyan magas koncentrátumú a tartalma, hogy a növény, amit táplálni kívánunk, vele megkívánja ezt. Ilyen pl: Sivatagi rózsa, vagy Adenium, Pluméria, Vanda orchidea. Ettől több növénynél talán nincs is szükség a mesterséges szerekre, de sajnos mivel ezek a növények egy teljesen más éghajlathoz szoktak, ezért nincs más választásunk, mint kicsit jobban rásegíteni a mi éghajlatunk adta körülményekre. A többi növényünk szinte egytől egyig nagyon jól érzi magát akkor is, ha marhatrágyával, banánhéjjal, vagy élesztővel tápláljuk őket. Ilyen pl: Hibiszkusz, Bougainvillea, Pozsgások, Tillandsia, Orchidea, Kínai leander, Mexikó petúnia, Sétány rózsa, stb…

Ezekről a „szerekről” amiket én használok, mind találtok jegyzeteket.

Remélem sikerült egy kicsit elgondolkoztatni, és talán kicsit meggyőzni arról is, hogy vigyázz a saját, és környezeted egészségére, és próbáld ki, adj egy esélyt a természetnek is!

Keresés