Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookiek-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Termékek Menü
Ár:
1.560 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2021-10-16
Átlagos értékelés: Nem értékelt

45 cm magas növény, 12-es cserépben, 3 virágszárral.

Hagymás növény, amit tarthatunk cserépben, de ki is ültethetjük a szabadba, a kertünkbe. Nálam napos-félárnyékos helyen vannak, nem kapnak egész nap tűző napot. Ősszel kell kiásni a hagymákat, még jóval a fagyok előtt, majd innentől nincs teendő velük. Egy hűvös száraz helyen teleltessük. Ha földdel együtt tesszük el, akkor esetleg, havi 2 havi 1-szer minimális vizet kaphat, de e nélkül is áttelel. Tavasszal ültessük ki, amikor elmúltak a fagyok, és ekkor újra kihajt. Évről évre szaporodik. Ha nagy szárazság van, akkor lehet locsolni. 

A cserépben tartott növényt elvirágzás után, és amikor elszáradtak a levelei is /ezt folyamatos vízelvonással érhetjük el/ hűvös helyen kell teleltetni. Ilyenkor elég a havi 1-szer minimális víz neki, vagy semmi. Két hetente lehet tápozni, locsolni, amikor a földje kissé kiszáradt.

Föld: Általános földbe ültethető, de laza, tőzeggel és perlittel kevert.

Táp:  Én marhatrágyát, vagy élesztőt használok. Az élesztő használata külön jegyzetben található.

Leírás

Ápolásról, ültetésről, metszésről, minden, ami a növényekkel kapcsolatos: az ikonokra kattintva elérhető, vagy kereshetsz a további elérhetőségeimen.

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Leírás és Paraméterek

Ápolásról, ültetésről, metszésről, minden, ami a növényekkel kapcsolatos: az ikonokra kattintva elérhető, vagy kereshetsz a további elérhetőségeimen.

 

Keresés