Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookiek-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólam

Rólam

    A nevem: Adrienn

Hobbikertész vagyok. Egy Aquaponiában nevelem a virágaim egy részét, ami egy üvegház ahol halak táplálják a növényeket.

Mivel ebben a rendszerben kizárt mindenféle vegyi anyag, vagy táp használata, úgy döntöttem a szobai és kerti növényeimnél is kipróbálom ezt. Csak természetes eredetű növényápolókat, és kártevők elleni „szereket” használok. A módszereimet több fórumon is követni tudjátok. /Lásd: lejjebb./ Az összes csomagoló anyag, amit használok, is újrahasznosított, újra hasznosítható, vagy lebomló anyagból készült.

Már régóta imádom a növényeket, és a természetet, és egy ideje úgy döntöttem, a hobby-ból foglalkozást csinálok.

Saját tapasztalatból kiindulva, mivel én nem nagyon találtam, szerettem volna egy olyan oldalt, ahol kicsit különlegesebb, de elérhető árú virágokat találhat bárki magának. Ők az én kedvenceim, és remélem hamarosan a tieitek is!

Próbálok segíteni a tartásukban, és ápolásukban. Kérlek, keress a facebook.com/mentesvirag, vagy a YouTube: Adrienn-Adri Flowers, oldalon. Jegyzeteket olvashatsz, és videókat nézhetsz a növényekről, de személyesen is kereshetsz.

A magról ültetett virágok /virágos képei/ a magok „szüleiről” készültek, de az összes többi saját kép.

Remélem, mindenki talál magának egy szépséget, vagy többet is, és sok örömét leli majd bennük az évek folyamán. Mindent megpróbálok megtenni, hogy a növények épségben megérkezzenek az új tulajdonosukhoz, de szívesen fogadok építő jellegű kritikát bármivel kapcsolatban. A növények egy része, föld nélkül kerülhet kiszállításra. Ettől nem kell megijedni, csak egyszerűen beültetni a megfelelő földbe-közegbe.

Ha bármilyen kérdés merülne fel a növényekkel kapcsolatban, megpróbálok mindenre válaszolni.

Több mint 250 videó, és 40 jegyzet vár ami a növényekkel foglalkozik, és folyamatosan jönnek az újak hetente.

Jó nézelődést, vásárlást és sok örömet a megvásárolt virágokban!           

 Adrienn

Ápolásról, ültetésről, metszésről, minden, ami a növényekkel kapcsolatos: az ikonokra kattintva elérhető, vagy kereshetsz a további elérhetőségeimen.

Keresés