Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookiek-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Termékek Menü

Szállítás és fizetés

Személyes átvételre nincs lehetőség! 

A szállítást a Fuvar.hu Kft.-n keresztül a KFT szerződött partnerei, és a Magyar Posta végzi /MPL/. 1-2 napos szállítási idő.

Szállításhoz fontos tudnivalók:

Ezen a napon rendeltem, vagy fizettem ki:

Feladás ideje:

Megérkezés ideje, a feladástól számítva:

hétfő, kedd, szerda, csütörtök, péntek

következő hét: kedd, szerda

1-2 nap

szombat, vasárnap

következő utáni hét: kedd, szerda

1-2 nap

Egy héten kétszer van postázás: kedd és szerda.

Pénteken lezárom a hetet. Szombaton már megrendelem a szállítást, hiszen: hétfőn-kedden egész nap csomagolok. A megrendelés feldolgozása időbe kerül, ezért hétfőn nem tudom feldolgozni. Kedden-szerdán feladom a csomagokat. A szerdánál későbbi csomagfeladást pedig csak kivételes esetekben kockáztatom meg, kizárva ezzel azt, hogy bent ragadjon a hét végén egy raktárban. Azért van így beállítva a postázás. 

Egyszemélyes cég vagyok, és azért, hogy személyesen is találkozhassunk, hét közben vásárokban vagyok. Azokra előtte készülnöm kell. /Időpont a Fb oldalamon, és a Web-shopban, a hírekben./ A növényekkel is foglalkozom, ezért csak heti 2-szer postázok. A hétvégi rendeléseket nem tudom elvállalni a keddi postázással, mert hétfőn egész nap csomagolok. A megrendelés feldolgozása időbe kerül, ezért hétfőn nem tudom feldolgozni. Kedden feladom a csomagokat. A szerdánál későbbi csomagfeladást pedig csak kivételes esetekben kockáztatom meg, kizárva ezzel azt, hogy bent ragadjon a hét végén egy raktárban. Azért van így beállítva a postázás. A megértésedet köszönöm!

Csomag átvétele lehetséges:

1) Otthon: házhoz szállítás 

2) Postán maradó csomag 

3) Posta Ponton átvehető csomag

 

Fizetés:

1) Banki átutalás:

2) Kártyás fizetés: Kérlek vedd figyelembe: a bankok 2 lépcsős azonosítást vezettek be. Mindenki a saját bankjánál kaphat bővebb információt erről.

3) Utánvét 15 ezer Ft-ig, e fölött átutalás, vagy kártyás fizetés.

 

Keresés