Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookiek-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Termékek Menü
Ár:
1.490 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2022-06-16
Átlagos értékelés: Nem értékelt

8-10 cm-es cserép. 3 színű sötét lila csíkos futó növény. A növény végének lecsípésével bokrosodik, /ezt a részt akár vissza is dughatjuk a cserépbe/ de egy idő után, ha elég bokros, hagyhatjuk nőni is tovább. 

Túlöntözés, illetve fényhiány következtében gyenge, megnyúlt hajtások alakulnak ki. A téli levélhullás oka többnyire a magas hőmérséklet. Nyáron erős fényt kapnak, szoktatás után, de tűző napot nem. Télen ablakban vannak, szintén sok fényt kapnak. A fagyok elmúltával, tavasszal kimennek a végleges helyükre, ahol egészen ismét az éjszakai 4-5 fok beálltáig, kint maradnak. Teleltetés: szobában, világos helyen. Télen kevesebbet kapnak kicsi vizet, esetleg, ha magasabb hőmérsékleten telelnek, heti 2-3 szor. Nyáron a nagy melegben akár napi 1-szer, keveset, 20-25 fokban heti 2-3 szor. Szobában is telelhet. 10-30 fok között. Táp: Nekem minden növényem élesztőt kap, és marhatrágyát 2 hetente. Az élesztő használata külön jegyzetben található.

Leírás

Ápolásról, ültetésről, metszésről, minden, ami a növényekkel kapcsolatos: az ikonokra kattintva elérhető, vagy kereshetsz a további elérhetőségeimen.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Leírás és Paraméterek

Ápolásról, ültetésről, metszésről, minden, ami a növényekkel kapcsolatos: az ikonokra kattintva elérhető, vagy kereshetsz a további elérhetőségeimen.

Youtube videók

Keresés