Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookiek-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Termékek Menü

Vásárlói kisokos

Ön itt jár: Kezdőlap >

Vásárlói kisokos

Egy kis Segítség a megvásárolt virágokhoz:

Az összes jegyzetem, és videóm megtalálható itt: /katt az ikonokra.

  adriflowers jegyzetek  adriflowers youtube

Egy - két kérdést szeretnék tisztázni a növényeimmel kapcsolatban /főleg akkor, ha ősszel, vagy tavasszal vásárolsz/.

A szállításról:

Mikor kapom meg a rendelésemet? /Személyes vásárlás nem lehetséges.

Egy héten kétszer van postázás:

Minden kedden vagy szerdán van postázás, tehát szerdán, legkésőbb pénteken. /Kivéve ha a szállító nem talált otthon, akkor mindig 1 nappal később./ Az oldalt saját magam szerkesztem, bővítem újabb információkkal, folyamatosan kérdésekre válaszolok amivel segíteni próbálok, vásárokba járok, keresem nektek a különleges növényeket, ápolom, szaporítom őket stb... Ezért kérlek, hogy fogadd el, hogy a postázást csak 1-2 napon vállaltam a héten, (kivéve ünnepnap, akkor a következő munkanapon). 

A HÉTFŐTŐL PÉNTEK estig leadott rendelések, és beérkező átutalások kerülnek a rákövetkező kedden postázásra.

SZOMBAT, VASÁRNAP, leadott rendelések, és ezen a napokon beérkező átutalások, csak egy héttel később, KEDDEN kerülnek postázásra.  

A péntek 16:00-nál később beérkező átutalásokat, és rendeléseket, miért nem tudom elvállalni a keddi postázással?

Pénteken lezárom a hetet. Szombaton már megrendelem a szállítást, hiszen: hétvégén vásárokban vagyok, hétfőn-kedden egész nap csomagolok. A megrendelés feldolgozása időbe kerül, ezért hétvégém és hétfőn-kedden nem tudom feldolgozni. Kedden-szerdán feladom a csomagokat. A szerdánál későbbi csomagfeladást pedig csak kivételes esetekben kockáztatom meg, kizárva ezzel azt, hogy bent ragadjon a hét végén egy raktárban. Azért van így beállítva a postázás. 
A megértésedet köszönöm!

Egyszemélyes cég vagyok, és azért, hogy személyesen is találkozhassunk, hét közben vásárokban vagyok. Azokra előtte készülnöm kell. /Időpont a Fb oldalamon, és a Web-shopban, a hírekben./ A növényekkel is foglalkozom, ezért csak heti 1-2-szer postázok. A hétvégi rendeléseket nem tudom elvállalni a keddi postázással, mert hétfőn egész nap csomagolok. A megrendelés feldolgozása időbe kerül, ezért hétfőn nem tudom feldolgozni. Kedden feladom a csomagokat. A szerdánál későbbi csomagfeladást pedig csak kivételes esetekben kockáztatom meg, kizárva ezzel azt, hogy bent ragadjon a hét végén egy raktárban. Azért van így beállítva a postázás. 

A megértésedet megköszönöm!

A növényekről:

Nálam minden környezetbarát módon működik. A növények nincsenek túltápozva, élesztővel és marhatrágyával tápozok, Neem olajat használok, és még a csomagolás is lebomló, akkor is, ha úgy néz ki, mintha műanyag lenne! A nem saját termesztésű növényeknél nem garantálom a hormonmentességet /nincs szinte ilyen a piacon/, de minden segítséget megadok a sikeres megtartásukhoz. 

  • Az Adenium, és a Pluméria miért nem hajt az ágak a végein?

Aki tavasszal vásárol, számítania kell rá, hogy az Adenium, és a Pluméria is ledobálja a leveleit télen, még a magoncok is. Nem kell megijedni, ez egy természetes folyamat. Hamarosan elkezdenek kihajtani.

  • Miért ragacsos a növények levele?

Minden növényemet Káli szappan, és Neem olaj keverékével permetezem, ami mindenféle szívó-rágó kártevő ellen jó. Megelőzésre is ezt használom. Kicsit ragacsosak lesznek a levelek tőle, de megöli a kártevőket, nem árt a növénynek, idővel felszívódik, és főleg BIO! Semmilyen káros mellékhatása nincs, sőt!

  • Miért nem olyan szép a növény, mint a boltban? /kivéve amit "frissen külföldről hozatok

Az én növényeim nincsenek mesterségesen felpumpálva. Ősszel téli álomba merülnek. Hullajtják a leveleiket, sőt a sétányrózsa teljesen felkopaszodik. Már nem olyan szépek, mint nyáron, de ez teljesen természetes! Tavasszal új erőre kapnak, és ismét szépek lesznek. Ez a természet rendje.

  • Miért nem földben, egyesével, cserépben vannak?

Én Aquaponiában nevelem a legtöbb növényem, ezért föld nélkül élnek nálam. A csomagolást mindig hely, és súlytakarékosan próbálom megoldani. Ki kell őket venni a tartóból, amiben megérkeznek, és cserépbe ültetni.

  • Miért van rajtuk vágás felület?

Ha túl nagy a növény, van, hogy kicsit levágok belőle, de ez csak azoknál a fajtáknál fordul elő, amit amúgy tavasszal, vagy év közben is lehet metszeni, így semmiképp nem árt a növénynek.

  • Kókadtak a levelek: ez főleg nyáron fordulhat elő. Bár meglocsolom őket mielőtt útnak indulnak /kivéve: Adenium/, de nagy melegben előfordulhat, hogy megkókadnak. Ilyenkor csak egy kis víz, és félárnyék kell nekik, kis szoktatás.

Ne ijedj meg, ha a virágok esetleg nem képeskönyve illően néznek ki. Nálam még most ébredeznek, ahogy az a természet rendje /tavasszal/, esetleg kókadtak, /az Aquaponiában nevelkednek, nem mindegyik/, kivettem őket, ami elég nagy környezetváltozás. Hamarosan megerősödnek. Ültesd át őket, /az agyaggolyósokat nem muszáj/ és átültetés után 2-3 héttel kapjanak csak tápot.

Ápolásról, ültetésről, metszésről, minden, ami a növényekkel kapcsolatos: az ikonokra kattintva elérhető, vagy kereshetsz a további elérhetőségeimen.

adriflowers jegyzetek adriflowers youtube adriflowers facebook adriflowers instagram adriflowers pinterest adriflowers google

Nézd meg légy szíves, az: „ÉN ÍGY CSOMAGOLOK” videót, adriflowers csomagolás videó

Segít a kicsomagolásban. Találsz ápolási, és kártevők elleni tanácsokat. Ha nem találsz valamit, keress nyugodtan a Fb oldalon privátban, vagy e-mailben: adriflowers@adriflowers.hu, vagy telefonon: Tel: +36/70/211-7226 elérhető: H-P: 10.00-17.00

Remélem elég sok kérdésre választ adtam, ha valamit kérdezni szeretnél, keresd a választ a fentebbi elérhetőségeimen, vagy a Fb oldalamon privát üzenetben.

Sok örömet a virágokhoz!

Nincs megjeleníthető termék.
Nincs megjeleníthető termék.

Keresés