Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookiek-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Termékek Menü

Vásárlói kisokos

Ön itt jár: Kezdőlap >

Vásárlói kisokos

 


Egy kis Segítség a megvásárolt virágokhoz:

Az összes jegyzetem, és videóm megtalálható itt: /katt az ikonokra.

  adriflowers jegyzetek  adriflowers youtube

Egy - két kérdést szeretnék tisztázni a növényeimmel kapcsolatban /főleg akkor, ha ősszel, vagy tavasszal vásárolsz/.

A szállításról:

Mikor kapom meg a rendelésemet? /Személyes vásárlás nem lehetséges.

Egy héten kétszer van postázás:

ezen a napon rendeltem, vagy fizettem ki feladás ideje megérkezés ideje feladástól
hétfő, kedd, szerda, csütörtök, péntek következő hét kedd, szerda 1-2 nap
szombat, vasárnap következő utáni kedd, szerda 1-2 nap

A péntek 16:00-nál később beérkező átutalásokat, és rendeléseket, miért nem tudom elvállalni a keddi postázással?

Pénteken lezárom a hetet. Szombaton már megrendelem a szállítást, hiszen: hétvégén vásárokban vagyok, hétfőn-kedden egész nap csomagolok. A megrendelés feldolgozása időbe kerül, ezért hétvégém és hétfőn-kedden nem tudom feldolgozni. Kedden-szerdán feladom a csomagokat. A szerdánál későbbi csomagfeladást pedig csak kivételes esetekben kockáztatom meg, kizárva ezzel azt, hogy bent ragadjon a hét végén egy raktárban. Azért van így beállítva a postázás. 
A megértésedet köszönöm!

Egyszemélyes cég vagyok, és azért, hogy személyesen is találkozhassunk, hét közben vásárokban vagyok. Azokra előtte készülnöm kell. /Időpont a Fb oldalamon, és a Web-shopban, a hírekben./ A növényekkel is foglalkozom, ezért csak heti 1-2-szer postázok. A hétvégi rendeléseket nem tudom elvállalni a keddi postázással, mert hétfőn egész nap csomagolok. A megrendelés feldolgozása időbe kerül, ezért hétfőn nem tudom feldolgozni. Kedden feladom a csomagokat. A szerdánál későbbi csomagfeladást pedig csak kivételes esetekben kockáztatom meg, kizárva ezzel azt, hogy bent ragadjon a hét végén egy raktárban. Azért van így beállítva a postázás. 

A megértésedet megköszönöm!

Miért csak a postázás napján derül ki, hogy nincsen a megrendelt virágból?

A készlet, és az internetes shopban lévő készlet, nem mindig egyforma. Hogy lehet ez? Amikor kimegyek, egy vásárba előfordul, hogy az eladott növényt nem regisztrálom. Mivel ott csak egy nyugtát állítok ki, az eladott növényeket kézzel kell írnom. Van olyan helyzet, hogy sokan vannak, és 10-15 percig csak a vevőkkel foglalkozom, csomagolom, amit kértek, visszaadok, kiállítom a számlájukat stb.. Előfordul, hogy menet közben nem írom fel az eladott növényt, vagy kevesebbet írok fel. Ezért amikor haza jövök, nem veszem le a készletből. A hiány csak akkor derül ki, amikor éppen csomagolnám a növényt, ez tegnap lett volna Önnél. Sajnos arra nincsen kapacitásom, hogy két naponta átnézzem a készletet. Közben persze előfordul, hogy tönkre is megy növény. Hidd el, igyekszem, de nekem is csak 24 óra egy nap, és abból hetekig 12-14-et dolgozom, 7 nappal.

Ez nem kifogás, csak próbálom elmagyarázni, mi, miért történik. A növényekkel foglalkozni kell. Ültetni, növény-védelem, kitenni, behozni őket, újakat rendelni, az interneten folyamatosan keresem a növényeket, és személyesen járok az ország több részére. A web-shopot is saját magam kezelem, és mindezt programozói tudás nélkül.

Kérem megértéseteket a kellemetlenségért!

A növényekről:

Nálam minden környezetbarát módon működik. A növények nincsenek túltápozva, élesztővel és marhatrágyával tápozok, Neem olajat használok, és még a csomagolás is lebomló, akkor is, ha úgy néz ki, mintha műanyag lenne! A nem saját termesztésű növényeknél nem garantálom a hormonmentességet /nincs szinte ilyen a piacon/, de minden segítséget megadok a sikeres megtartásukhoz. 

  • Az Adenium, és a Pluméria miért nem hajt az ágak a végein?

Aki tavasszal vásárol, számítania kell rá, hogy az Adenium, és a Pluméria is ledobálja a leveleit télen, még a magoncok is. Nem kell megijedni, ez egy természetes folyamat. Hamarosan elkezdenek kihajtani.

  • Miért ragacsos a növények levele?

Minden növényemet Káli szappan, és Neem olaj keverékével permetezem, ami mindenféle szívó-rágó kártevő ellen jó. Megelőzésre is ezt használom. Kicsit ragacsosak lesznek a levelek tőle, de megöli a kártevőket, nem árt a növénynek, idővel felszívódik, és főleg BIO! Semmilyen káros mellékhatása nincs, sőt!

  • Miért nem olyan szép a növény, mint a boltban? /kivéve amit "frissen külföldről hozatok

Az én növényeim nincsenek mesterségesen felpumpálva. Ősszel téli álomba merülnek. Hullajtják a leveleiket, sőt a sétányrózsa teljesen felkopaszodik. Már nem olyan szépek, mint nyáron, de ez teljesen természetes! Tavasszal új erőre kapnak, és ismét szépek lesznek. Ez a természet rendje.

  • Miért nem földben, egyesével, cserépben vannak?

Én Aquaponiában nevelem a legtöbb növényem, ezért föld nélkül élnek nálam. A csomagolást mindig hely, és súlytakarékosan próbálom megoldani. Ki kell őket venni a tartóból, amiben megérkeznek, és cserépbe ültetni.

  • Miért van rajtuk vágás felület?

Ha túl nagy a növény, van, hogy kicsit levágok belőle, de ez csak azoknál a fajtáknál fordul elő, amit amúgy tavasszal, vagy év közben is lehet metszeni, így semmiképp nem árt a növénynek.

  • Kókadtak a levelek: ez főleg nyáron fordulhat elő. Bár meglocsolom őket mielőtt útnak indulnak /kivéve: Adenium/, de nagy melegben előfordulhat, hogy megkókadnak. Ilyenkor csak egy kis víz, és félárnyék kell nekik, kis szoktatás.

Ne ijedj meg, ha a virágok esetleg nem képeskönyve illően néznek ki. Nálam még most ébredeznek, ahogy az a természet rendje /tavasszal/, esetleg kókadtak, /az Aquaponiában nevelkednek, nem mindegyik/, kivettem őket, ami elég nagy környezetváltozás. Hamarosan megerősödnek. Ültesd át őket, /az agyaggolyósokat nem muszáj/ és átültetés után 2-3 héttel kapjanak csak tápot.

Ápolásról, ültetésről, metszésről, minden, ami a növényekkel kapcsolatos: az ikonokra kattintva elérhető, vagy kereshetsz a további elérhetőségeimen.

adriflowers jegyzetek adriflowers youtube adriflowers facebook adriflowers instagram adriflowers pinterest adriflowers google

Nézd meg légy szíves, az: „ÉN ÍGY CSOMAGOLOK” videót, adriflowers csomagolás videó

Segít a kicsomagolásban. Találsz ápolási, és kártevők elleni tanácsokat. Ha nem találsz valamit, keress nyugodtan a Fb oldalon privátban, vagy e-mailben: adriflowers@adriflowers.hu, vagy telefonon: Tel: +36/70/211-7226 elérhető: H-P: 10.00-17.00

Remélem elég sok kérdésre választ adtam, ha valamit kérdezni szeretnél, keresd a választ a fentebbi elérhetőségeimen, vagy a Fb oldalamon privát üzenetben.

Sok örömet a virágokhoz!

Nincs megjeleníthető termék.
Nincs megjeleníthető termék.

Keresés