Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookiek-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Termékek Menü

Virágok

Ön itt jár: Kezdőlap >

Virágok

Szebbnél szebb oltott, külföldről beszerzett, vagy éppen a saját szaporítású, vagy magról nevelt növényeim sokféleségét találod ebben a kategóriában. 

 Nem minden növény egyforma, nem mindegyik pont olyan, mint a képen! 

   A kép a sok növény közül az egyikről készült. A növények között eltérés lehet, hiszen mindegyik, más és más, viszont ez nem mehet a minőség rovására! A növények árazása a növény "állapotától" /nagyság, elágazások, stb.../ függ! Ezt én döntöm el saját magam. Kivéve ahol pontos méret van megadva! Minden árkategóriában van a növények között eltérés. Mivel élő növényekről van szó, ezért a megítélésük szubjektív! Ha bővebb információt szeretnél, ezzel kapcsolatban kattints ide: „GYIK”

 Az ápolásukhoz, metszésükhöz, átültetésükhöz, és a kezelésükhöz is segítséget nyújtok.

szezonális újdonságok szobai növények kerti növények saját növények

A magról ültetett virágok /virágos képei/ a magok „szüleiről” készültek, de az összes többi saját kép. /Már egy ideje saját fotóim is vannak az oltott kinyílt növényekről.

A SZEZONÁLI ÚJDONSÁGOKBAN, mindig az éppen újonnan érkező növényeket találjátok. Amik itt nincsenek, azokat a saját kategóriájukban kell keresnetek:

A következő kategóriában a SZOBANÖVÉNYEK kategóriában, olyan növények találhatóak, melyek, bár nyáron kitehetőek a szabadba, télen, vagy az időjárás hűvösebbre fordultával, mindenképpen a szobában kell tartani őket. Itt találhatjátok a Sivatagi rózsa, vagy Adenium -ot, a Szobanövények-Sivatagi rózsa, Adenium kategória, vagy ha Plumériát, Frangipánit, más néven Templomfát keresel, akkor a Szobanövények, Pluméria – Frangipáni kategóriát kell választanod. Amennyiben, egy bizonyos Orchidea félét keresel, akkor a Szobanövények-Orchidea kategórián belül még a különböző orchidea fajtákból is külön kategóriákat találsz: Vanda orchidea, Mini magonc orchidea, Pók Brasssia Miltassia Cambria Zygopetalum orchidea, Dendrobium Nobile, Dendrobium Phalaenopsis, Phalaenopsis Lepke orchidea, Cymbidium Csónak orchidea. A Hibiszkusz kategóriában a Hibiszkusz ezer színeit felvonultató növényeket találsz.

A KERTI NÖVÉNYEK kategóriában a kertben tartható, és hidegben, tehát nem szobában teleltethető, vagy kiültethető növények között válogathatsz. Amit itt találsz: Kínai leander, Mexikói Petúnia, vagy kék leander, különböző Pozsgások, vagy Kaktuszok, melyek egy része kiültethető és télre is kint maradhat.

A SAJÁT SZAPORÍTÁSÚ növények között is két kategória van, szintén az alapján, hogy teleltethető-e szobában /SZOBAI NÖVÉNYEK/, esetleg kiültethető-e, vagy a hideg beköszöntéig kint tartható növényről van-e szó /KERTI NÖVÉNYEK/. Itt kizárólag azok a növények vannak, amiket én szaporítok magról, vagy dugványozom őket. Pl: Sivatagi rózsa, vagy Adenium, Pluméria, Frangipáni, más néven Templomfa, Kínai leander, Mexikói Petúnia, vagy kék leander, különböző Pozsgások, vagy Kaktuszok.

Remélem, mindenki talál magának egy szépséget, vagy többet is, és sok örömét leli majd bennük az évek folyamán. Mindent megpróbálok megtenni, hogy a növények épségben megérkezzenek az új tulajdonosukhoz, de szívesen fogadok építő jellegű kritikát bármivel kapcsolatban. A növények egy része, agyaggolyóban kerülhet kiszállításra. Ettől nem kell megijedni, csak egyszerűen beültetni a megfelelő földbe-közegbe, de golyóban is tarthatóak továbbra is.

Ha bármilyen kérdés merülne fel a növényekkel kapcsolatban, megpróbálok mindenre válaszolni. A Shopban a „GYIK” alatt sok hasznos információt találtok.    

    

Ápolásról, ültetésről, metszésről, minden, ami a növényekkel kapcsolatos: az ikonokra kattintva elérhető, vagy kereshetsz a további elérhetőségeimen.

 

Jó nézelődést, vásárlást és sok örömet a megvásárolt virágokban! 

Keresés