Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookiek-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Termékek Menü

A sziklakerti növények nagyon sokfélék lehetnek. Nagy többségük pozsgás. Kiültethetőek, évelő növények. Több színben is pompáznak a virágaik, melyeket jellemzően sokáig megtartanak. Ágyások szegélyeként, sziklakertbe, de akár rózsák köré-alá talajtakarónak is kiválóak. Talajban nem válogatnak, és szeretik a tűző napot is. Semmilyen különleges gondozást nem igényelnek, nagyon szépen díszítenek kicsi virágaikkal. Évről-évre szépen elszaporodnak, elterebélyesednek a helyükön.

Ápolásról, ültetésről, metszésről, minden, ami a növényekkel kapcsolatos: az ikonokra kattintva elérhető, vagy kereshetsz a további elérhetőségeimen.

adriflowers jegyzetek adriflowers youtube adriflowers facebook adriflowers instagram adriflowers pinterest adriflowers googel bolt

Egyelőre elfogyott
5.000 Ft
Egyelőre elfogyott
10.000 Ft

A sziklakerti növények gondozása szinte gyerekjáték. Szinte bármilyen földbe elültethetőek, nem válogatósak. A növényt a megvásárlása után kiültetjük, és a locsoláson kívül nincs is dolgunk vele. Még a legszárazabb nyarakat is egész jól elviselik. A legtöbbre jellemző, hogy húsos levelei vannak, így a vizet is egész jól megtartják. Nagyon sokrétűen használhatjuk őket. Nagyon sok változatuk van, és nagyon szép kis virágokat is hoz a legtöbb. Mivel idővel egyre jobban elszaporodnak, főleg vízszintes irányban, ha kordában szeretnénk tartani őket, akkor csak egyszerűen kiszedjük arról a részről, ahová nem akarjuk, hogy benőjenek.

Ezek a növények mind évelőek, tehát, ha egyszer elültettük, onnantól kezdve minden évben újra gyönyörködhetünk bennük. Tavasszal használhatunk egy kis marhatrágyát is, hiszen ez csak erősíti a növényeinket. Kártevők nagyon ritka esetben támadják meg őket, ez szinte egyáltalán nem jellemző.

Keresés