Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookiek-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Termékek Menü

Szezonális újdonságok

Ön itt jár: Kezdőlap > Virágok >

Szezonális újdonságok !

Ebben a kategóriában a frissen érkezett növények találhatóak. Általában a szezonálisan érkező növények. Szobanövények, és kerti növények egyaránt vannak itt.

Mivel nem fér minden új növény bele ebbe a kategóriába, kérlek, keresd a többi növényem a hozzájuk passzoló kategóriában:

Szobanövények kategória:

 Tillandsia, Sivatagi rózsa Adenium, Pluméria Frangipáni, Orchidea, Hibiszkusz

Kerti növények kategória:

Kínai leander, Mexikói petúnia kék leander, Pozsgások kaktuszok, Sétány rózsa, Sziklakerti növények, Hibiszkusz mocsári, Kála

Saját szaporítású növények:

Kínai leander, Mexikói petúnia, Kék leander, Pozsgások kaktuszok, Kála

Ápolásról, ültetésről, metszésről, minden, ami a növényekkel kapcsolatos: az ikonokra kattintva elérhető: 

adriflowers jegyzetek adriflowers youtube adriflowers facebook adriflowers instagram adriflowers pinterest adriflowers google

Vannak növények, amik egész évben vásárolhatóak, de vannak, amiket csak bizonyos időközönként lehet kapni. Ilyen lehet például a csónak orchidea, vagy a mikulásvirág, de a kiültethető növények közül is előfordul, hogy csak télen, vagy tavasszal kaphatóak. A cserepes növények nagyon nagy százalékban viszont egész évben kaphatóak: Orchidea, Sivatagi rózsa, Pluméria, Frangipáni, Hibiszkusz, Kínai leander, Mexikói petúnia, Sétány rózsa, kaktusz, pozsgás, stb….

A növényekhez találtok nálam a jegyzetekben, ápolási segítséget, az átültetéshez, a gondozáshoz, metszéshez, a kártevők elleni küzdelemhez, úgy általában a tartásukhoz mindenféle információt. Így, aki kicsit gyakorlatlanabb, még az is megbirkózhat a nehezebb helyzetekkel is.

Keresés